Vanliga frågor
Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får gällande produkter, betalning eller andra ärenden.

Kan man beställa era varor pr. meter?
Alla våra gummiprodukter kan beställas pr. meter, om inte annat står upplyst under varan.

Om jag beställer fex. 3 meter – är det då i en hel längd?
Vi levererar alltid den beställda längden i en del, om inte annat är avtalt med försäljningsavdelningen eller kundtjänst.

Är prisen pr. m3 eller pr. meter?
Våra priser står upplyst under varje produkt, här står det även upplyst om prisen är pr. meter eller m3, men vanligtvis är prisen pr. meter.

Min gummilist har något vitt på sig?
Många av våra profiler är belagda med ett tunt lag talk för att skydda gummit. Detta kan snabbt och enkelt tvättas bort med en svamp, vatten och tvål eller ett annant milt rengöringsmedel.

Min gummimatta luktar av gummi?
Våra gummimattor kan lukta lite av gummi i början, det är kemikalierna som gummit är producerat av som kan lukta. Dessa ska ha lov till att ”andas” lite innan lukten försvinner – vanligtvis ett par dagar. Ett bra råd, är att lägga mattan utanför, detta sätter fart på processen. Vi försöker i möjligaste mån att låta mattorna ”andas” hos oss, men om du får en del ifrån en helt ny rulle som har lindats runt i plast ifrån fabrikken, kan lukten vara tydligare än vanligt. Om du vill ha en gummimatta som är 100% luktfri, ska du köpa våra LUKTFRIA gummimattor, de är dock lite dyrare men tillverkningsprocessen är annorlunda , och därför är prisen högre.

Kan ni skicka mina varor i dag?
Vi garanterar att vi skickar varor varje Tisdag och Torsdag, och försöker i möjligaste mån att skicka varor varje dag. Det händer dock att vi inte är på lagret pga leverantör- eller kundbesök, och i dessa tillfällen skickas dina varor nästa dag.

Kan jag få rabatt på min beställning?
Eftersom att vi redan har marknadens bästa priser på våra produkter, ger vi i allmänhet inte rabatt på våra produkter.

Ibland har vi erbjudanden som meddelas på vår Facebook-sida, klicka här för att komma till denna, och tryck ”gilla” på vår sida – så är du alltid uppdaterad med våra senaste nyheter och erbjudanden.

Behöver du en större mängd varor, kan du alltid kontakta oss på info@profillagret.se , så återkommer vi så snabbt som möjligt.

Levererar ni till andra länder?
Inte från denna webbplats, men du kan besöka vår internationella butik hittar du här: www.plprofiles.com